LOVING YOU BEBEBEBEBEHHHHSSS

Assalamualaikum dan selamat pagi ya makhluk Allah yang maha esa :)

Kelmarin , 23 Mei 2013 merupakan hari terakhir budak Ekonomi kelas 6 Atas Gemilang mengambil STPM dan kelmarin juga merupakan hari terakhir persekolahan untuk semester 2 Pra-Universiti . DAN KELMARIN JUGA ADALAH HARI YANG PALING DAEBAK !! Sebelum paper Makroekonomi , kami duduk di bawah pokok tepi laluan utama.Dan di situlah kami discuss bermacam-macam bab dan soalan . Tak sangka pula tempat tu membawa aura kepada kami (chewah!) . Tapi seriously . Apa yang kami bincang di situ, hampir kesemua keluar di paper Bahasa Melayu, Pengajian Perniagaan dan Makroekonomi . Maybe we should thanks to all the anak lipan sebab ganggu kami belajar. Hewhewhew :P

Lepas sahaja jawab kertas Makroekonomi yang kononnya senang bak kata Cikgu Jay , kami pergi ke kantin. Kami duduk di sana dan semua orang memerhati kami sebab kami ketawa tak ingat dunia . Maklumlah , lepas sudah stress untuk penggal 2 . Pengggal 3 pula bakal datang . Fuh fuh fuh . Kami ketawa dan ketawa dan ketawa dan sampai boring, kami pergi kembali ke tempat kami study dan kami ambil gambar! Allah sahaja yang tahu macam mana happynya kami time tu . Banyak sangat gambar kami ambil . SANGAT BANYAK! Even gambar keluarga pun ada :') Guys , im so proud to have friends like you guys . You guys are the best . And even now , im missing you guys sooo much!


Nah . Ni lah kami . Hewhewhew :]


Pijak Abang Azlan , Shishi ! Hahaha ^^


Abang handsome . Eheii ~ 


Saya and Abang Azlan . Bila lagi ? Hahaha . Just friends . Bestfriend :)


Mizan : Begini besar bah tu kambing aku tangkap , pan!
Irfan : Ah ? Iya bah ?
Oboboy : *besar jugak . Boleh buat kenduri

Juria : begini tinggi bah Sia !
Sia : Oooooohh  ~


Apa kau tunjuk Ju ? Hahaha


Oboboy yang trip hot . Hahahaha


Rasakan bau harum Azlan !


Giliran Dedeww !!



Husband and wife bergaduh di tepi. Entah apa saja diorang Miela ketawakan -.-


We Are FAMILY . Pra-U Atas GEMILANG 2013 . 


La Tahzan ♥

No comments :

Post a Comment