Friends


Comel xD

Annyeongnaechingus ;) Hari ini , haha , punyalah lama tak update blog , tiba-tiba ada hati mau cerita itu ini . Tapuji betul -___-" Okay , seriously , saya mahu emo-emo sekejap pasal kawan-kawan saya . Seriously , saya sangat rindu dengan kawan-kawan saya . Dan I can't deny that I missed one of my friend yang dulu rapat , tiba-tiba renggang ni . Even saya tak tahu apa puncanya .

Takkan sebab si DIA , dia tak mahu berkawan dan rapat lagi dengan saya ? Ya , saya tahu mereka bestfriend , saya pun tak dilayan ? Man , seriously , I miss u . Even we are friends kan , I miss the time when you coincidentally call me at night , just to jokes around , when we always main-main , gurau-gurau , webcam2 time form 4 and how you always respond to my questions .

Aku tak habis fikir , kenapa kalau aku tanya soalan sama kau , kau mesti 'angguk sambil angkat bahu' cakap tak tahu . Tapi , kalau orang lain tanya , kau jokes sama dorang dan jawab soalan diorang . What did I do to you , man ? Did I hurt your feelings or what ?  Did I say something wrong or did I do something that makes you keep your distance away from me ?

Hey , aku rindu kau sangat , man . I miss when you chat with me , I miss when you ask me questions , I miss when you tag me on your vacations pictures or other pictures . I miss when you send me home with your car , I miss everything . Its not like I was desperately want to become one of yous , but I just want you to treat me as your friend . Good friend . Class friend and lovable friend :( Please treat me the old way you did :(
La Tahzan ♥

No comments :

Post a Comment