Dream Guy/Boy/Man/Namja

Sometimes , girls do talk about their dream man , guy , namja or whatever about boys . Saya pun ada juga . Just , this is the officially dream guy that I really adore . Kalau di fikir balik , 'dream' guy saya ni , sangat susah nak dapat . Sangat-sangat susah . Dan , kalau saya dapat lelaki macam ni , I'm the Queen of the world . Ngehehehe :D But , chinca , I wish sangat dapat guy macam orang ni , Jeng jeng jeng . Inilah dia MR .....

GU JUN PYO !

YEAH BEBEH ! Aaaaaah , sangat ! Sebab tengok encore boys over flower , jadi addict dengan kehandsome-an dan smirk Gu Jun Pyo . Dalam drama tu , boleh tengok macam mana personality Gu Jun Pyo dan membuat saya tertarik untuk menjadi Geum Jan Di . P/s : saya maksudkan Gu Jun Pyo . Bukan Lee Min Ho :)

a) Dorkable
b) Responsible
c) Love his girlfriend so much
d) Bad Boy

Eh , susah sangat mau pointkan dalam English

a) Comel
b) Ada rambut keriting dan tidak dipacakkan . I hate rambut pacak !
c) Talk for reasons
d) Beating people for reasons
e) Easily get mad
f) Impatient
g) Stubborn
h) Easily forgive
i) ROMANTIC
j) Love to smile and smiles just when have to smile
k) Never want everybody to eat or touch his food
l) Funny , funny and funny :D
m) Cool
n) Always protect his girlfiriend
o) Sporting
p) Deep voice
q) Mad for reasons
r) Bad but nice and sweet 

and last but not least

SETIA :)

Yeah , sangat perfect . Mana mau dapat lelaki macam tu ? Ma taste of boys are bad :D Bad Boy <3
La Tahzan ♥

No comments :

Post a Comment